Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Gecapitoneerde bank

Gecapitoneerde bank

De gecapitoneerde bank is voorzien van knopen in de rug. U kunt ook capitons in de armleuning laten vervaardigen door ons.
De gecapitoneerde bank is een uniek exemplaar dat veel bekijks trekt. Een eye catcher in uw woonruimte is dan zeker aanwezig.
De gecapitoneerde bank geeft u luxueuze en een sfeervolle uitstraling. De kamer krijgt een totaal andere (positief) look.

details gecapitoneerde bank

De gecapitoneerde bank is uitvoerbaar in meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen. U kunt de gecapitoneerde bank volledig op maat laten maken. Dit houdt in dat u een eigen draai aan het bankstel kunt geven. Dit is erg handig voor een groot maatwerk project.
Ook heeft u keuze uit 5 verschillende zitvullingen. Zo kunt u het beste comfort voor u zelf bepalen.

Levertijd gecapitoneerde bank

De bank is standaard leverbaar tussen 6 en 8 weken. Mocht u het bankstel eerder in huis willen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U besteld bij ons een spoedorder en wij zorgen er voor dat het bankstel binnen 4 weken bij u thuis wordt afgeleverd.
De snelle levertijd kunnen wij realiseren door ons Nederlands fabricaat.

De modellen banken uit ons assortiment zijn te bezichtigen in Huizen (NH). De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren. U bent van harte welkom !
Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 75 13 098.

Gecapitonneer bank Barbara grijs

bankstel gecapitonneerd op maat velours

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp