Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Fluwelen hoekbank

De fluwelen hoekbank is bij ons volledig op maat te vervaardigen. Bankstyle is al meerdere jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van fluwelen hoekbanken op maat. De fluwelen hoekbank heeft een superieure uitstraling.
De fluwelen hoekbank zal een echte eye-catcher (blikkenvanger) zijn in uw inrichting. Een hoekbank is een stap in de mode. Het wordt steeds populairder om een fluwelen hoekbank aan te schaffen.

Wij kunnen uw huis prachtig stylen, omdat wij meerdere jaren al met verschillende kleuren werken. Door advies te geven en mogelijkheden te bespreken ontstaat er een prachtig eindresultaat.

Fluwelen bank

De fluwelen hoekbank is verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende kleuren. Tevens heeft u keuze uit meer dan 15 verschillende fluwelen stoffen. Een fluwelen stof zal er voor u zeker tussen moeten zitten. De hoekbank krijgt een luxe uitstraling door haar stof en chrome poten.

U kunt fluwelen hoekbank qua afmetingen volledig aanpassen. U kunt zo een eigen droombank bij ons samenstellen. U kunt zelf de hoogte, breedte, diepte etc. aanpassen.

Levertijd en bezichtiging

De fluwelen hoekbank is al binnen 4 weken te leveren. De fluwelen hoekbank wordt dan netjes bij u thuis afgeleverd. Een levering binnen 4 weken is bij ons een spoedorder. Hier zijn enige kosten aan verbonden. Wij kunnen deze snelle levertijd realiseren, omdat wij een eigen fabriek in Tiel, Nederland hebben. Nederlands fabricaat biedt meerdere voordelen, zoals een uitstekende service.

De standaard levertijd bedraagt circa 6 tot 8 weken. Mocht u de fluwelen bank bij ons in de showroom willen bekijken en proefzitten. Dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend, eventueel ook in de avonduren. Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098.

 

 

 

 

 

 

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp