Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Een fluwelen bank is een eye catcher voor in de woonruimte. Steeds meer mensen kiezen voor een fluwelen bank. De fluwelen banken geven een unieke en luxueuze uitstraling in uw woonruimte.

De fluwelen bank is volledig op maat te vervaardigen. Dit houdt in dat u uw eigen (Gewenste) afmetingen kunt bepalen. U kunt de diepte hoogte breedte etc echt volledig aanpassen. Zo zorgt u er voor dat u een uniek exemplaar in uw woning heeft staan.

Bekijk onze fluwelen banken, stoelen etc. allemaal hier!

Details fluwelen bank

De fluwelen bank is verkrijgbaar in meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Uit ons brede assortiment stoffen heeft u keuze uit meer dan 10 verschillende velours. Dit zijn ongeveer 100 tot 150 kleuren velours.
Naast ons brede assortiment stoffen heeft u keuze uit vijf verschillende zitvullingen: Vlokken, Polyether en (kwaliteitsschuim) koudschuim: Zacht, middel en Hard.
Ook kunt u de fluwelen bank af laten werken met biezen, knopen en chromen pootjes om een superieure look te creëren.

Levertijd en bezichtiging fluwelen bank

De bank is gemiddeld leverbaar tussen 6 tot 8 weken. Wij zouden de bank ook binnen 4 weken kunnen leveren. U besteld dan een spoedorder bij ons. Hier zijn wel enige kosten aan verbonden. Wij kunnen de snelle levertijd realiseren, omdat de banken Nederlands fabricaat zijn.

De fluwelen bank is te bezichtigen bij ons in de showroom. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH).
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren.
Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098.
U bent van harte welkom !

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp