Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Fluweel hoekbank

Fluweel hoekbank

Fluweel hoekbank Style And Luxury is de geschikte hoekbank voor in de design en luxe woon inrichting.
De fluweel hoekbank is een prachtig exemplaar en is een echte eye catcher. De fluweel hoekbank is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

De prijs van de fluweel hoekbank is daarom ook afhankelijk van de gekozen maatvoering en stof. U kunt eventueel zelf de maatvoering bepalen. Wij kunnen iedere afmeting voor uw maatwerk project vervaardigen.

Bent u opzoek naar een fluwelen hoekbank? Klik dan eens hier voor foto’s en mogelijkheden!

Details fluweel hoekbank

De fluweel hoekbank is verkrijgbaar in meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen. U heeft binnen de fluweel stoffen keuze uit meer dan 100 kleuren en ongeveer 10 verschillende soorten fluweel.

De fluweel hoekbank is op iedere manier aan te passen. Zo creëert u een uniek exemplaar. U kunt de hoogte van de armleuning bepalen en van de breedte, diepte en zittingen.

Hoekbank velours

Levertijd en bezichtiging Fluweel hoekbank

De hoekbank is standaard leverbaar tussen 6 en 8 weken. Mocht u de bank eerder in huis willen, dan kan dat ook ! U kunt bij ons een zogeheten spoedorder bestellen. U heeft het bankstel dan binnen 4 weken in huis. Hier zijn echter wel enige kosten verbonden.

Wij hebben een voorbeeld van een fluweel bank bij ons in de showroom staan. De showroom is van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren geopend. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH).

Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp