Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Fluweel bank

Fluweel bank

Een fluweel bank is een blikkenvanger voor in de woonruimte of andere locatie. Steeds meer mensen kiezen voor een fluweel bank, omdat het werkelijk war een schitteren meubelstuk is. De fluweel bank geeft een luxueuze uitstraling in de woonruimte.

De fluweel bank is volledig op maat te vervaardigen. Dit houdt in dat u uw eigen gewenste maten kunt bepalen. U kunt de diepte, hoogte, breedte etc. kunt u aanpassen. Zo zorgt u er voor dat u een uniek / prachtig exemplaar in uw woning heeft staan.

Details fluweel bank

De fluweel bank is te verkrijgen in meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Uit ons brede assortiment stoffen heeft u keuze uit meer dan 10 verschillende velours. Dit zijn ongeveer 100 tot 150 kleuren velours.

Naast ons brede assortiment stoffen heeft u keuze uit vijf verschillende zitvullingen: Vlokken, Polyether en (kwaliteitsschuim) koudschuim: Zacht, middel en Hard. Ook kunt u de fluwelen bank af laten werken met biezen, knopen en chromen pootjes om een superieure look te creëren.

Bankstel Bram op maat in velours stof 2 (Zonder schilderij)

Levertijd en bezichtiging fluweel bank

De bank is gemiddeld leverbaar tussen 6 tot 8 weken. Wij zouden de bank ook binnen 4 weken kunnen leveren. U besteld dan een spoedorder bij ons. Hier zijn wel enige kosten aan verbonden. Wij kunnen de snelle levertijd realiseren, omdat de banken Nederlands fabricaat zijn.

De fluweel bank is te bezichtigen bij ons in de showroom. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren. Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098. U bent van harte welkom !

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp