Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Fauteuils

Fauteuils van Bankstyle

Bent u opzoek naar een leuke fauteuil? Dan is Bankstyle het perfect bedrijf voor u! De meeste fauteuils maken wij volledig op maat hierdoor kunt u helemaal zelf de afmetingen van uw fauteuils bepalen. Daarnaast heeft u de keuze uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen bij onze fauteuils.

Maatwerk betekent dat u vele opties heeft. Zo kunt u bij ons kiezen uit verschillende zithoogtes, verschillende zitdieptes en 5 verschillende zitvulling. En dan hebben wij niet eens alle opties aan u voorgelegd. Dus bent u opzoek naar iets specifieks? Dan kunt u het beter door ons laten fabriceren dan weet u zeker dat de fauteuil voldoet aan uw specifieke eisen.

Luxe stoel op maat Great-Brittain

De fauteuil Great-Brittain is een fauteuil met een strakke en moderne uitstraling, deze is te verkrijgen in 900 kleuren en 150 stoffen!

Fauteuil met knopen op maat Marylin

De fauteuil Marylin is een schitterende fauteuil die wij helemaal op maat vervaardigen, alle afmetingen en kleuren zijn mogelijk. Kijk snel hier.

Moderne fauteuil op maat Bram

Opzoek naar een stijlvol meubelstuk? Dan is deze blikvanger echt wat u zoekt! Verkrijgbaar in exclusieve velours en skai stoffen! 900 kleuren!

Landelijke Oorfauteuils

Landelijke oorfauteuils Landelijke oorfauteuils vindt u bij Bankstyle. Bankstyle bied u een breed assortiment landelijke oorfauteuils aan. Naast onze standaard oorfauteuils bieden wij u ook de mogelijkheid om een landelijke oorfauteuil op maat te laten vervaardigen....

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp