Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Exclusieve meubelstoffen

Exclusieve meubelstoffen

Exclusieve meubelstoffen nieuw bij Bankstyle. Exclusieve meubelstoffen met een prachtige print. De meubelstoffen met een landelijke print hebben een erg strakke en mooie look. De één vind een print in een meubelstof niet echt aantrekkelijk. De ander ziet het als een uitdaging om mooi te combineren in de woonruimte.

De meubelstoffen die wij in ons assortiment hebben, hebben verschillende prachtige prints die ideaal te combineren zijn in een woonruimte. Iedere kleur die in de stof voor komt heeft u wel in uw woonruimte.
De meubelstof heeft een stoftoeslag dat het meer dan waard is. De prijs en de kwaliteit komen elkaar zeker tegemoet.
Deze prachtige Exclusieve meubelstof is verkrijgbaar voor iedere zitmeubel met een stof. Dit betekend dat u uw oud uit ziende zitmeubel door ons kan laten herstofferen met één van onze Exclusieve meubelstoffen.

Wij hebben verschillende prijzen voor onze stoffen.
Niet alleen de bankstellen uit ons assortiment kunnen gestoffeerd worden in 1 van de 150 stoffen.
Ook wanneer uw bankstel of zitmeubel toe is aan herstoffering, kunt u via onderstaande link een prijsopgave aanvragen.

Hieronder kunt u een galerij van foto’s terug vinden. Zoals u kunt zien heeft u een brede kleur keuze. Wanneer u opzoek bent naar een stof met een landelijke print. Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. De meubelstof Mai Fair zal zorgen voor een zitmeubel dat veel bekijks krijgt.


Ik wil mijn bankstel herstofferen.

 

Deel deze pagina:

Gerelateerde berichten

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp