Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Strakke Vintage stoelen Lyon in 2 verschillende kleuren

Vintage stoelen
€€ 149,-,-

Strakke Vintage stoelen Lyon in 2 verschillende kleuren

Voor diegene die opzoek zijn naar strakke stoelen met een Industriële uitstraling zijn dit bij uitstek de stoelen waar u naar opzoek bent. Deze Vintage stoelen hebben een zeer strakke en moderne uitstraling. Echter stralen deze door de mooie kunst lederen stof nog steeds een warme sfeer uit. Precies de combinatie die de Industriële stijl gewenst gemaakt.

Ook de kwaliteit van de stoelen is absoluut om over naar huis te schrijven. Menig mensen hebben wij al tevreden mogen maken met deze stoelen met altijd een zeer positief eindresultaat voor de klant en daarmee natuurlijk ook voor ons. Bankstyle probeert op deze manier altijd de pareltjes voor u eruit te vissen!

Strakke Vintage stoelen Lyon in 2 verschillende kleuren

We hadden het hiervoor al even over de kwaliteit van de stoelen. Het stalen frame van de stoelen is om mee te beginnen van een ongekend kwaliteit. Door het stalen frame weet u dat u jarenlang plezier kunt beleven aan de stoelen. Vervolgens zijn de stoelen af gestoffeerd in een kwalitatief hoogstaande kunstlederen stof. Ideaal voor in de eethoek aangezien dit makkelijk schoon te maken is en ontzettend slijtvast van zichzelf is.

Strakke Vintage stoelen Lyon in 2 verschillende kleuren

U bent natuurlijk ook benieuwd wanneer u de Vintage stoel Lyon qua levertijd thuis kunt verwachten. De exacte levertijd is afhankelijk van de voorraad van dat moment. Bent u benieuwd naar de exacte levertijd? Neem dan even contact met ons op via het onderstaande contactformulier of via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp