Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Luxe moderne stoel met capitons Tango

Moderne stoel
Vanaf €259,-

Moderne stoel met capitons Tango

Bent u op zoek naar een moderne stoel? Dan is dit precies waar u naar op zoek bent! Deze stoel kunnen wij stofferen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen. Hierdoor weet u altijd zeker dat u uw stoel kunt laten aansluiten op uw huidige interieur.

Daarnaast kunt u kiezen voor zwarte of onbewerkte poten! Dus ook daar kunt u nog mee spelen, afhankelijk van het interieur dat u wellicht al hanteert. De stoel kan dus praktisch binnen elke stijl in huis gebruikt worden. Omdat u zelf met de kleur van de stof en van de poten kunt spelen om de stoelen nog meer te personaliseren.

Details Moderne stoel met capitons Tango

De stoelen zien er natuurlijk niet alleen ontzettend mooi uit, maar zijn ook nog eens van een geweldige kwaliteit, u kunt er jarenlang plezier aan beleven. Ook het comfort van de stoel is absoluut om over naar huis te schrijven.

Met een heerlijke zachte zitting waar u uren op kunt zitten zonder last te krijgen van bijvoorbeeld uw rug. Al met al een heerlijke comfortabele stoel voor een schappelijke prijs! Komt u ook uw stoel samenstellen? Maak dan een afspraak in de showroom.

 Naam en AfmetingenVanaf prijs en afmetingen
Eetkamerstoel Tango€ 259,-
Totale hoogte+/- 92 cm
Totale breedte+/- 58 cm
Zit breedte+/- 44 cm
Zithoogte+/- 51 cm

Levertijd Moderne stoel met capitons Tango

Deze stoelen kunnen wij al binnen 6 tot 8 weken leveren. Dit is voor maatwerk producten behoorlijk snel en voor u als klant dus ook erg plezierig. Wij proberen uw producten altijd zo snel mogelijk te leveren zodat u er zo snel mogelijk van kunt genieten! U heeft nog vragen, wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw stoel te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695 of 035 – 75 13 098. of vul onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp