Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Stoel fauteuil Sylvia in 900 kleuren

Stoel fauteuil Sylvia
Vanaf €595,-

Sylvia stoel fauteuil in 900 kleuren

De Sylvia stoel fauteuil is een schitterende fauteuil die zowel als loveseat vervaardigd kan worden! U kunt dus kiezen uit een 1-zits of 1,5-zits stoel maar net wat uw persoonlijk voorkeur is! Maar wij zouden Bankstyle niet zijn als de keuze mogelijkheden daar bij stopten. Wij bieden u namelijk nog veel meer opties omtrent deze fauteuil.

Zo kunt u bij deze fauteuil kiezen uit wel/geen gecapitonneerde rugleuning. U kunt kiezen uit wel/geen nagels aan de voorzijde van de armleuningen en u kunt kiezen uit verschillende pootkleuren voor de fauteuil. Met al deze opties kunt u de fauteuil naadloos aan laten sluiten op het interieur dat u wellicht al hanteert/wilt hanteren binnen uw interieur.

Details Sylvia stoel fauteuil in 900 kleuren

De moeilijkste keuze met betrekking tot de fauteuil zal echter de kleur wezen. U kunt de fauteuil namelijk laten stofferen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen! U zult bij ons dus altijd de door u gewenste stof en kleur vinden voor uw fauteuil.

1-zits fauteuil € 595,-
Hoogte: 104 cm
Totale breedte: 87 cm
Totale diepte: 90 cm
Zthoogte: 50 cm
Zitdiepte: 55 cm, arm dikte: 17 cm
Dikte zitting: 20 cm, rug breedte: 67 cm
Breedte zitting achter (tussen armen): 52 cm

1,5-zits loveseat € 695,-                           De loveseat bekijken? Klik hier
Hoogte: 104 cm
Totale breedte: 112 cm
Totale diepte: 90 cm
Zithoogte: 50 cm
Zitdiepte: 55 cm, arm dikte: 17 cm
Dikte zitting: 20 cm, rug breedte: 92 cm
Breedte zitting achter (tussen armen): 78 cm

Levertijd Sylvia stoel fauteuil in 900 kleuren

De gemiddelde levertijd van de stoel Sylvia is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestelling. Aangezien het een maatwerk product is hebben wij natuurlijk enige tijd nodig om dit te kunnen fabriceren. Heeft u vragen omtrent de fauteuil? Wenst u stofstalen te ontvangen? Of wilt u een afspraak maken om de fauteuil te komen bekijken? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, of bel ons op: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp