Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Luxe stoel op maat Great-Brittain

Luxe stoel Great-Brittain op maat
Vanaf €475,-

Luxe stoel op maat Great-Brittain

De luxe stoel op maat Great-Brittain is een strakke fauteuil die bij ons tevens te verkrijgen is als loveseat en bankstel U bent opzoek naar iets dat mooi aansluit op uw moderne interieur? Dan is deze strakke fauteuil precies wat u zoekt. U kunt de fauteuil helemaal samenstellen zoals u dat zelf wenst zodat u een optimaal zitcomfort haalt uit de luxe stoel.

Hoe werkt dit? U kunt bij ons ten eerste zelf de maatvoeringen bepalen, dit betekent dat u zelf de breedte maar ook de diepte en zithoogte kunt aanpassen naar uw persoonlijke eisen! U koopt dus niet iets dat in de buurt komt van wat voor u fijn zou zijn maar u koopt iets dat exact is wat u zoekt! Een van de grote voordelen van maatwerk.

Details Luxe stoel op maat Great-Brittain

Wij leveren dit model direct uit de fabriek en naast de vele mogelijkheden op het gebied van afmetingen kunnen wij u hierdoor nog veel meer voordelen bieden. Zo hanteren wij altijd zeer scherpe prijsstellingen omdat wij direct vanuit de fabriek leveren zonder tussenschakels.

Verder heeft u de keuze uit een 900 kleuren tellende stoffen assortiment. Hierdoor weet u zeker dat wij altijd de kleur hebben waar u naar opzoek bent. Dus maak snel een afspraak bij ons in de showroom om alle kleuren en stoffen te komen bekijken en uw perfecte fauteuil samen te stellen.

Levertijd Luxe stoel op maat Great-Brittain

De gemiddelde levertijd van de Luxe stoel op maat Great-Brittain is 6 tot 8 weken. Echter bieden wij u de mogelijkheid om voor een kleine vergoeding een spoedbestelling te plaatsen. In dat geval kunt u de meubels binnen 4 weken in huis hebben! Mega snel natuurlijk. Dus maak snel een afspraak via onderstaand formulier of bel ons even op: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp