Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Gecapitonneerde oorfauteuil Lucille

Gecapitonneerde oorfauteuil Lucille
Vanaf €399,-,-

Gecapitonneerde oorfauteuil Lucille

Deze gecapitonneerde oorfauteuil Lucille is een prachtige toevoeging aan uw interieur. De sierlijke oortjes bovenaan de stoel voegen een vleug van elegantie toe aan het meubelstuk! De oorfauteuil kan daarnaast met/zonder capitons in de rug gefabriceerd worden.

Houd u niet zo van knopen? Dan kunt u er dus voor kiezen om geen knopen in de rugleuning te nemen. De fauteuil heeft daarnaast een bijpassende hocker wat een schitterend totaalplaatje oplevert. De hocker kan uiteraard in dezelfde stoffen en kleuren geleverd worden als de fauteuil en ook hier kunt u de keuze maken voor wel of geen capitons in de hocker. Benieuwd naar deze hocker? U kunt de hocker hier bekijken.

Details Gecapitonneerde oorfauteuil Lucille

Afmetingen
Hoogte:                111 cm
Zithoogte:            46 cm
Totale breedte:    90 cm
Totale diepte:       81 cm
Hoogte armleuning: 60 cm

De gecapitonneerde oorfauteuil Lucile is leverbaar vanaf  €399,- ( *de prijs is afhankelijk van de gekozen stof)

Stoffen

De oorfauteuil is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Wel hebben wij een kleine selectie van standaard stoffen en kleuren waarin de Fauteuil in eerste instantie bekleed mee zou moeten worden. Uiteraard kunt u de oorfauteuil ook laten bekleden door de anderen stoffen en kleuren in ons assortiment.

Hier zitten dan alleen wel extra kosten aan verbonden aangezien de oorfauteuil in eerste instantie niet leverbaar is in deze stoffen en wij hem daardoor opnieuw moeten stofferen. Iets dat bij de onderstaande selectie niet het geval is. Meubelstof Monet

Levertijd Gecapitonneerde oorfauteuil Lucille

De levertijd van de gecapitonneerde oorfauteuil is 6 tot 8 weken. Wij moeten vanaf het moment van bestelling natuurlijk wachten op de stof alvorens wijzelf kunnen beginnen met het fabriceren van de oorfauteuil. Vandaar de ietwat langere levertijd.

Echter weet u dat u na dit wachten wel exact het meubelstuk ontvangt zoals u het zelf voor ogen heeft gehad! Dus neem snel contact met ons op om een afspraak te maken om de oorfauteuil te bezichtigen. U kunt het onderstaande contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of u kunt ons bellen op: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp