Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Fauteuil met knopen op maat Marylin

Fauteuil met knopen op maat Marylin
Vanaf €475,-

Fauteuil met knopen op maat Marylin

De fauteuil met knopen Marylin is een schitterende fauteuil. Een echte blikvanger noemen wij het ook wel eens. De fauteuil maken wij volledig op maat in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij u mogelijkheden/opties met betrekking tot de fauteuil bieden die voor andere firma’s niet te doen zijn. Zo kunt u de afmetingen zelf bepalen, wenst u de fauteuil iets breder? Geen enkel probleem.

Maar niet alleen de breedte is aanpasbaar bij deze fauteuil. Zo kunt u ook kiezen uit verschillende zithoogtes, zitdieptes en 5 verschillende zitvullingen. Wij stellen de fauteuil zo samen dat die u een optimaal zitcomfort geeft. Het is natuurlijk belangrijk dat de fauteuil er netjes uitziet, maar wellicht nog belangrijker dat die lekker zit! Bij een maatwerk meubelstuk is dat altijd het geval omdat de fauteuil word gefabriceerd aan de hand van uw specifieke eisen.

Details Fauteuil met knopen op maat Marylin

Verder is de fauteuil met knopen te verkrijgen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen uit ons gigantische stoffen assortiment. Van exclusieve velours en skai stoffen, tot warme en sfeervolle Linnen-katoen stoffen. Er zit voor ieders wat wils tussen.

De kleur en stof daar komen wij dus wel uit met elkaar! Wenst u deze fauteuil te combineren met een bijpassend bankstel? Ook dat kan bij Bankstyle want wij vervaardigen dit model van een 1-zits (Fauteuil) tot een hoekbank in elke gewenste afmeting. Bent u benieuwd hoe dit model als bankstel eruitziet? Klik dan hier.

Levertijd Fauteuil met knopen op maat Marylin

De gemiddelde levertijd van de fauteuil is 6 tot 8 weken. Echter omdat wij dit meubelstuk helemaal zelf produceren is het voor ons mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen tegen een kleine vergoeding in dat geval kunnen wij uw fauteuil/bankstel al leveren binnen 4 weken! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of bel ons op: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp