Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Fauteuil landelijk op maat Ingeborg

Fauteuil Landelijk ingeborg
Vanaf €575,-

Fauteuil landelijk op maat Ingeborg

De Fauteuil landelijk op maat Ingeborg is een heerlijke fauteuil om in weg te zakken, deze fauteuil heeft een sfeervolle uitstraling en voegt echt warmte toe aan uw inrichting. U wilt deze sfeermaker toch ook in huis halen? Wij maken de fauteuil volledig op maat waardoor elke gewenste afmeting mogelijk is! Maar daar houd het maatwerk natuurlijk niet op.

Wij maken de fauteuils helemaal zelf in onze eigen fabriek hierdoor kunnen wij u vele mogelijkheden bieden met betrekking tot de fauteuil. Zo kunt u bij ons kiezen uit verschillende zithoogtes, zitdieptes, 5 verschillende zitvullingen en nog veel meer! Dus laat u verassen door de mogelijkheden en maak snel een afspraak bij ons in de showroom.

Details Fauteuil landelijk op maat Ingeborg

De fauteuil kan niet alleen qua maten helemaal naar uw persoonlijke eisen worden samengesteld, de fauteuil kan ook gestoffeerd worden in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. U stelt de fauteuils helemaal zelf samen zoals u zelf wenst.

Een puur maatwerk product waar u veel profijt van kunt hebben. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat betekent dat u bij ons altijd zult slagen. U koopt namelijk niet iets wat in de buurt komt van wat u zoekt. U koopt exact waar u naar opzoek bent! Een wezenlijk verschil natuurlijk.

Levertijd Fauteuil landelijk op maat Ingeborg

De gemiddelde levertijd van de fauteuil landelijk Ingeborg is gemiddeld 6 tot 8 weken! Wenst u de fauteuil eerder in huis te hebben? Dat kan ook! U kunt bij ons namelijk een spoedbestelling plaatsen tegen een kleine vergoeding. In dat geval kunnen wij uw meubels al leveren binnen 4 weken!

Heeft u vragen omtrent de fauteuil? Wenst u stalen te ontvangen? Of wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of bel ons even op: |035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp