Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Landelijke barstoel op maat in 900 kleuren

Landelijke barstoel op maat
Vanaf €199,-

Landelijke barstoel op maat in 900 kleuren

Wij hebben schitterende barstoelen in ons assortiment waaronder deze prachtige Landelijke barstoelen. Wij maken de barstoelen op maat. Hierdoor weet u zeker dat de barstoel altijd onder het tafelblad past. Want wij kunnen de hoogte van de barstoelen helemaal naar wens maken.

Maar dat is niet de enige keuze die wij u zullen voorleggen bij deze landelijke barstoelen! Zo kunt u bij ons kiezen uit 900 kleuren en 150 stoffen hierdoor weet u zeker dat u altijd de stof en kleur vind die bij uw smaak past. Van warme en zachte linnen-katoen stoffen tot stevige en soms glimmende polyesterstoffen. Wij hebben alles in ons assortiment het is ook maar net waar u naar opzoek bent!

Landelijke barstoel op maat in 900 kleuren

Verdere mogelijkheden omtrent de barstoelen zijn bijvoorbeeld het kiezen tussen wel/geen gecapitonneerde (Knopen) rugleuning en wel/geen armleuning. Het is maar net wat u het beste bevalt qua zitting en qua uitstraling.

Verder heeft u ook nog de keuze uit zwarte (Koloniaal) of onbewerkte (Houtskleur) poten onder de barstoel. U stel bij ons helemaal uw eigen barstoel samen en wij fabriceren hem voor u. Zo simpel is het!

Vanaf Prijzen in standaard Polyester stof 
Barstoel BramVanaf: €199,-
Bram met armVanaf: €215,-
Bram gecapitonneerdVanaf: €215,-
Bram  gecapitonneerd met armVanaf: €235,-

Landelijke barstoel op maat in 900 kleuren

De gemiddelde levertijd van de barstoelen is 6 tot 8 weken. Echter is het bij ons wel mogelijk om een spoedbestelling te doen. Voor een kleine extra bijdrage kunnen wij de barstoelen dan al binnen 4 weken bij u thuis hebben staan. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dat uiteraard graag van u. U kunt dan het onderstaande formulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of u kunt ons telefonisch bereiken op: 035 751 3098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp