Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Eetkamerstoel op wieltjes Denver

Eetkamerstoel op wieltjes Denver

De Eetkamerstoel op wieltjes Denver

De Eetkamerstoel op wieltjes Denver past zo wel bij een Landelijke inrichting als een style en luxery design
Als u voor het model Denver kiest kunt u voor de bekleding uit ruim 1000 verschillende kleuren en stoffen kiezen. De stoffen verschillen van eigenschappen lederlook, velours, linnen-katoen, polyester en skai stoffen.

Details Eetkamerstoel op wieltjes Denver

Achter op de Denver stoel kan zich een handvat bevinden, dit is naar eigen keus. U kunt er voor kiezen om het handvat weg te laten.De Denver stoel is afgewerkt met wieltjes, minder risico voor krassen op uw  houten of design vloer en is makkelijk verschuifbaar. De achterkant van de rugleuning en de armleuningen zijn afgewerkt met een gestikte naad.

*Vanaf prijs houd in dat er rekening word gehouden met de goedkoopste stof. Bij andere stof word er stoftoeslag berekend.

Levertijd Eetkamerstoel op wieltjes Denver

Levertijd: Zes tot acht weken levertijd na het moment van bestellen De Denver stoelen zijn van Nederlands fabricaat, dit betekende dat er een snelle levering kan plaats vinden. Heeft u nog vragen of zijn er dingen nog niet helemaal duidelijk? Dan kunt u uiteraard even contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier of per telefoon op 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp