Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Eetbank op maat

Eetbank op maat

Bent u opzoek naar een mooie eetbank op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een eetkamer bank geeft net die wat chiquere look met een prachtige ruimtelijke uitstraling en is leuk te combineren met eetstoelen, hoe u uw eetbank ook voor zich ziet zo is het bij ons mogelijk met een mooie bies of juist een moderne of landelijke uitstraling bij bankstyle.nl is alles mogelijk.

Gecapitonneerde eetkamerbank op maat

Service van Bankstyle

Heeft u interesse in een eetbank op maat, dan kunt u kijkje komen nemen op onze website bankstyle.nl daar vind u een ruim aanbod aan eetbanken. Op onze website is het mogelijke een stofstaal aan te vragen op een geheel vrijblijvende basis, zo kunt u kijken welke stoffen of kleuren u trekken, er zijn wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen.

Wandbanken op maat met knopen Bram

Eetbank op maat

Is het u nog niet geheel duidelijk, heeft u andere vragen of wilt u van de gelegenheid gebruik maken om een kijkje te nemen in onze showroom te Huizen (NH) dan adviseren wij u contact met ons op te nemen, dit kan via ons info adres uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar onder 035 – 7513098 en 06 – 81 144 695.

Informatie aanvragen Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp