Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Design barstoel op maat Bram

Design barstoel op maat
Vanaf €199,-

Design barstoel op maat

Opzoek naar een nieuwe, hippe en trendy aanvulling op uw interieur? Dan is deze Design barstoel echt iets voor u! Barstoelen worden steeds vaker gebruikt binnen een interieur. Het is weer eens wat anders dan eetkamerstoelen en kan een verfrissend effect hebben op het totale aanzicht van uw interieur.

Wij maken de design barstoel op maat en hierdoor kunnen wij u mogelijkheden bieden die andere firma’s niet kunnen bieden. Wij kunnen de barstoelen voorzien van verschillende opties. Zo kunt u kiezen uit wel/geen capitons (Knopen) in de rugleuning maar u kunt ook kiezen voor wel/geen armleuning. En eventueel kunnen wij voor u ook nog een chrome plaat op het dek van de barstoelen plaatsen. U kunt de design barstoel dus helemaal naar wens samenstellen.

Design barstoel op maat

Daarnaast heeft u bij ons een gigantische keuze als het gaat om de soorten stoffen en de daarbij horende kleuren. Wij hebben tot wel 900 verschillende kleurmogelijkheden voor uw design barstoel. Waaronder zeer exclusieve velours en skai stoffen! Dus als u opzoek bent naar iets nieuws, iets exclusiefs, dan is een set van de design barstoel op maat wellicht echt iets voor u.

Vanaf Prijzen in standaard Polyester stof  
Barstoel BramVanaf: €199,-
Bram met armVanaf: €219,-
Bram gecapitonneerdVanaf: €219,-
Bram  gecapitonneerd met armVanaf: €235,-

Levertijd Design barstoel op maat

Nou horen wij u al denken: “Hoelang duurt het voordat ik die barstoelen binnen heb dan?” Een hele logische vraag! Wij hanteren een standaard levertijd van 6 tot 8 weken. Vind u dat echt te lang worden? Dan kunt u ook altijd nog een spoedbestelling plaatsen. Voor € 125,- op de gehele offerte kunnen wij dan uw Design barstoel leveren binnen 4 weken! Mega snel natuurlijk!

Dus heeft u vragen of wenst u een stukje stof thuis te ontvangen? Neem dan contact met ons op. U kunt het onderstaande contact formulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035 – 75 13 098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp