Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Design bankstellen

Design Bankstellen

Design bankstellen? Voor prachtig design bankstellen bent u bij Bankstyle aan het juiste adres. Wij verkopen design bankstellen in een landelijke stijl. Het design van onze bankstellen is ook in de kenmerkende stijl van Riviera Maison te krijgen.

Het design van deze bankstellen ziet er erg goed en strak uit. Deze bankstellen zijn kwalitatief erg goed tegen een scherpe prijs. Onder deze design bankstellen zitten mooie pootjes. Houdt u niet van de pootjes? Dan kunnen we dat mooi afdekken, waardoor de bank zijn prachtige design behoud.

Maten bankstellen

Wilt u de maten van een bankstel aanpassen? Bij Bankstyle kunt u uw eigen bankstel laten maken op maat. Wij kunnen de bankstellen in alle gewenste maten maken, hierdoor behouden de bankstellen een top design. U kunt uw eigen bankstel ook herstofferen bij ons, voor een mooi design van het bankstel in uw woonkamer.

Stoffering bankstellen

Heeft u een bankstel, maar wilt u een andere kleur? Bij Bankstyle kunt u uw bank laten stofferen, u kunt uit meer dan 1.000 stoffen kiezen. Wij hebben een ruime keuze aan kleuren voor op uw bank. Zo kunt u uw bank aanpassen qua kleur aan uw woonruimte.

Gecapitonneerde hocker en bank Chesterfield style

Levering bankstellen

Wilt u het bankstel snel laten leveren? Bij bankstel kunt u een spoed order plaatsen, dan heeft u het bankstel binnen 3 weken thuis. Bij een normale order duurt een levering tussen de 6 tot 8 weken. Heeft u verder nog enige vragen of wilt u een stof staaltje ontvangen nee dan contact op ons per telefoon: 0681144695 of per mail: [email protected] U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp