Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Country bank

Country bank

Bankstyle staat garant voor kwaliteit en maatwerk.
Bankstyle biedt vele modellen van een country bank aan. De soorten country bank uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit.
U heeft keuze uit maar liefst 900 verschillende kleuren, en circa 150 verschillende stoffen. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de country banken uit ons assortiment, bij u in de smaak zal vallen.
De modellen van een country bank uit ons assortiment lijken erg veel op de banken van de Riviera Maison. Dit is een erg populair merk binnen de landelijke inrichting.

Country bank op maat

Al onze modellen van de country bank kunt u geheel op maat te vervaardigen. Dit betekend dat u niet aan onze standaard maten vast zit. U kunt dus geheel zelf uw maatvoering bepalen.
Mocht u een eigen ontwerp bankstel willen laten ontwerpen, dan is dat ook mogelijk.

Naast ons zeer aantrekkelijk maatwerk concept, bieden wij u 5 verschillende zit vullingen aan. Onder andere koudschuim !

Levertijd country bank

De landelijke banken uit ons assortiment hebben een levertijd van 6 tot 8 weken. Uiteraard is een spoedorder ook mogelijk. Aan een spoedorder zijn enige kosten verbonden. Maar dit is het meer dan waard, want u heeft uw favoriete country bank binnen 3 weken in huis.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar onder: 035 – 7513098 of 06 – 81144695

Bankstel Barbara landelijke stijlBank riviera maison stijl

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp