Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Over Bankstyle

Bankstyle staat garant voor kwaliteit en maatwerk.

Onze Bankstellen

Bankstyle.nl is een online concept van de bankstellen groothandel, om met interessante prijzen de particuliere klant te kunnen bedienen. Wij leveren direct vanuit de fabriek en hebben daarom geen kosten voor extra schakels in het distributie traject. Daarmee leveren wij hoge kwaliteit voor lage prijzen. Door korte schakels kunnen wij uw bankstel al binnen 3 weken afleveren. Dienstverlening naar onze klant staat voorop. Persoonlijk contact en degelijke informatie is belangrijk. Wij sturen dan ook graag een stukje stof naar uw huisadres zodat u de stof kunt beoordelen. Tevens krijgt u voor uw aankoop altijd een overzichtelijke offerte met daarin het afgesproken type en kleur. Zo weten wij zeker dat wij leveren wat u heeft gekozen. Alle Bankstellen zijn te bezichtigen in Huizen, inclusief alle mogelijke stoffen en vullingen.

Bioscoopbank op maat Style & Luxury Luxe stoel Bram Style & Luxury Style & Luxury velours bankstel op maat

Hoe werkt de koop van een Bankstel?

Binnen deze website bieden wij u de meest populaire modellen, deze modellen zijn allemaal met stof bekleed, maar kunnen eventueel ook als een leren bankstel bekleed worden. U vindt op de website een selectie foto’s van de bankstellen. Het is voor ons helaas onmogelijk om bankstellen in iedere mogelijke kleur te tonen. Toch hebben wij verschillende galerijen per bankstel waardoor u een goed beeld krijgt van de verschillende stofmogelijkheden. Wanneer u een bankstel heeft gekozen kunt in het bovenste menu kiezen om naar meubelstoffen te gaan. Daar kunt u onze stoffen bekijken. De kleuren kunnen op het beeldscherm anders over komen dan in het echt, daarom sturen wij graag een stukje stof naar uw huisadres, zodat u deze thuis kunt beoordelen. U kunt uiteraard ook een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom, daar weet u zeker dat u uw stof zult vinden, wij hebben namelijk meer dan 900 verschillende stoffen en kleuren!

Design bank Great-BrittainBank Barbara (2)Bankstel Marylin hoekbank met knopen

Herstofferen bankstel

Naast de verkoop van onze eigen bankstellen assortiment, bieden wij ook herstoffering aan. Zo stofferen wij uw bankstel in meer dan 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Uw bankstel ziet er weer als nieuw uit na een herstoffering van Bankstyle.nl!

Bankstellen op maat

Bankstyle kan alle maatprojecten realiseren. U geeft de maten aan ons door en daarna krijgt u van ons een passende offerte. Ook het namaken van andere bankstellen is geen probleem. Dit komt door de samenwerking met onze Nederlandse fabriek. U kunt hiervoor meer informatie opvragen via [email protected]

Levering van uw bankstel

Wij leveren bankstellen gemiddeld tussen de 6 tot 8 weken. Mocht u op dit moment geen bankstel hebben en zit er dus spoed achter? Dan kunnen wij er een spoedorder van maken, hier word een kleine vergoeding voor in rekening gebracht. Dan heeft u het bankstel binnen 4 weken in uw huis staan.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp