Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Comfortabele bankstellen

Gezondheid

Hoe belangrijk is comfort? Comfort zorgt ervoor dat wij kunnen ontspannen. Hoe beter u zit hoe meer u kunt uitrusten. Wanneer u niet goed zit kan dit leiden tot stress. Ook voorkomen comfortabele bankstellen lichamelijke klachten zoals rugpijn en ademhalingsproblemen. De kwaliteit waar u op zit is dus van belang voor uw gezondheid!

Op maat gemaakt!

Wij van Bankstyle vinden uw gezondheid erg belangrijk, daarom proberen we dat beetje extra te bieden wat u zoekt voor uw comfort. Dit doen wij onder andere door onze bankstellen voor u op maat te maken. De basis van comfortabele bankstellen zit hem namelijk in de juiste zithoogte, zitdiepte en een leuning op de juiste maat. Naast het feit dat wij maatwerk  in centimeters verrichten, is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor verschillende accessoires op een bankstel. U heeft bijvoorbeeld keuze uit knopen, gecapitonneerd of verschillende vullingen. Ook hebben wij meer dan 500 kleuren om uit te kiezen voor uw bankstel. Wanneer u ook nog kiest voor biesjes dan kan die ook nog in een andere kleur. Daarom heeft u bij Bankstyle altijd een unieke bank die ook nog gezond is! Letterlijk een droombank, want onze bankstellen zijn zo comfortabel dat u op onze banken in slaap zou kunnen vallen.

Interesse?

Wanneer u interesse of misschien wel een vraag heeft, neem dan contact met ons en dan zullen we u graag van dienst zijn. Dit kunnen we doen door verschillende kleurstalen naar u toe te sturen, of u kunt ons kantoor in Huizen (N-H) bezichtigen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp