Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Chesterfield bankstel stofferen

Chesterfield bankstel stofferen

Chesterfield bankstel stofferen? U bent opzoek naar een professioneel bedrijf  dat uw Chesterfield bankstel opnieuw kan stofferen? Zoek dan niet verder! Bankstyle doet dit al tientallen jaren lang met veel plezier en zeer veel tevreden klanten.

Chesterfield bankstel stofferen

Wij hebben meer dan 800 verschillende kleuren en stoffen. Het zal dus geen probleem voor u zijn om de passende kleur en stof te vinden! Mocht u eerst wat stofstalen willen zien voordat u een bezoek brengt aan de showroom is dat geen enkel probleem.

Wij sturen u verschillende stofstalen op zodat u alvast een idee kan krijgen wat voor soort stoffen wij hebben. Helaas kunnen wij niet alle stoffen opsturen en zult u voor een compleet assortiment langs moeten komen. Wij kunnen u beloven dat hier 100% uw gewenste stof bij ligt. Ook stofferen wij andere merkbankstellen. Klik hier voor een overzicht.

Chesterfield bankstel stofferen

Chesterfield bankstel levertijd

De levertijd is gemiddeld 2 tot 3 weken. U kunt voor een actuele levertijd ook even contact met ons opnemen via de telefoon. Wij zijn namelijk ook afhankelijk van onze voorraad, het kan dus net wat verschillen qua levertijd. Ons telefoonnummer is 035 – 75 13 098. Mocht u een prijsopgave willen ontvangen kan dat door onderstaand formulier in te vullen.

Aanvraag tot herstofferen

  • Vul hier de breedte, diepte en hoogte in van uw bankstel.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp