Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bed op maat in 1.000 kleuren en stoffen

Bed op maat

Bed op maat in meer dan 1.000 kleuren en stoffen

Bed op maat. Wij zouden Bankstyle niet zijn als wij niet onze bedden ook op maat maken. U kunt uw bed bij ons volledig op maat samen laten stellen. Daarnaast heeft u ook nog eens de keuze uit meer dan 1.000 verschillende kleuren.
U kunt uw bed laten stofferen in een luxe velours stof of juist in een mooie natuurlijke Linnen-katoen stof.

De bedden zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden in Nederland geproduceerd, hierdoor bent u verzekerd van een goede service en een snelle levering. Doordat wij direct vanuit de fabriek aan u leveren kunnen wij dit ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen voor u doen. Benieuwd naar de prijzen? Vul dan het onderstaande contactformulier in met uw wensen en dan komen wij daar zo snel mogelijk op terug voor u.

Maatwerk: Alle maten, modellen en varianten mogelijk

Met op maat, bedoelen wij ook echt op maat! U kunt alle afmetingen van het bed volledig op maat laten maken. Zo kunt u het onderstel in elke afmeting laten leveren. Maar ook de maten van het hoofdbord en het eventuele voetenbord kunt u helemaal zelf bepalen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld uw bed exact in een dakkapel plaatsen.

Daarnaast kunt u bij ons praktisch elk model laten maken, ziet u uw gewenste model er niet tussen staan? Stuur ons vooral even een foto toe van het soort model dat u in gedachte heeft en 9 van de 10 keer kunnen wij dit gewoon voor u op maat maken!

Levertijd en bezichtiging

De standaard levertijd van onze bedden bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Mede dankzij onze Nederlandse productie kunnen wij onze maatwerk meubelstukken dusdanig snel leveren.

Daarnaast kunt u ook bij ons in de showroom komen kijken naar een bed en de mogelijke kleuren. U bent uiteraard van harte welkom bij ons in de showroom in Huizen (NH). Wij raden u altijd wel aan van te voren even te bellen als u eraan komt. Wenst u een afspraak in te plannen voor het bezoek aan de showroom of heeft u een vraag omtrent het een of ander? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035-7513098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp