Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Barstoelen

Barstoelen op maat in 900 kleuren

Wij maken schitterende barkrukken volledig op maat. Wij stofferen onze barstoelen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Hierdoor kunt u de uitstraling van uw barstoelen volledig zelf bepalen. Een barstoel in een warme lederlook heeft natuurlijk een compleet andere uitstraling dan een barstoelen in een exclusieve velours stof. Hierdoor heeft u veel vrijheid omdat u deze barstoelen eigenlijk binnen elke inrichtingsstijl kunt plaatsen.

Daarnaast betekent maatwerk natuurlijk niet alleen verschillende kleuren. We maken de stoelen in onze eigen fabriek en hierdoor kunt u kiezen uit verschillende opties: wel/geen knopen in de rugleunig of wel/geen armleuning bevestigd aan de stoel. Wij kunnen ook de hoogte van de barkrukken aanpassen. Hierdoor kunt u de armleuning van de barstoelen naadloos onder uw (bar)tafel plaatsen. Een puur maatwerk product dus! Bekijk hieronder de verschillende modellen.

Design barstoelen op maat Bram

Barstoelen met een moderne uitstraling, te verkrijgen in exclusieve skai en velours stoffen. Bekijk hier de mogelijkheden van de barstoelen.

Barkruk leder op maat met capitons

Een lederen/lederlook barstoel heeft een heerlijke warme uitstraling. Haalt u ook nog meer sfeer in huis met deze barkrukken? Klik dan hier.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp