Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Barok bankstel stofferen

Barok bankstel stofferen

Barok bankstel stofferen? Bij Bankstyle krijgt u gegarandeerd kwaliteit! Wij hebben namelijk ontzettend veel ervaring met het herstofferen van bankstellen. Het is zonde een ander bankstel te kopen mocht u een merkbankstel hebben. Met een nieuwe hoes kan een bankstel er namelijk totaal verschillend uitzien.

Barok bankstel stofferen mogelijkheden

Omdat wij alles zelf in Nederland maken kunnen wij ook veel verschillende mogelijkheden bieden. U kunt bij ons kiezen uit meer dan 800 verschillende stoffen en kleuren. Wij werken op afspraak dus wij nemen uitgebreid de tijd voor u. Zo hoeft u niet gehaast een stof uit te zoeken.

Ook geven wij u wat stofstaaltjes mee, zo weet u precies welke stof u heeft uitgekozen. Service staat erg hoog op onze agenda. Wij willen ten alle tijde onze klanten tevreden houden. Wij hebben ook andere merkbankstellen die wij stofferen. Klik hier voor een overzicht. Wij kunnen ook stofstalen sturen via de post mocht u erg ver weg wonen! Vraag ernaar via ons contactformulier.

Barok stoel stofferen

no images were found

Barok bankstel stofferen levertijd

De levertijd van onze herstofferingen is gemiddeld 2-3 weken. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon of ons e-mailadres. Ons e-mailadres is [email protected] Ons telefoonnummer is 035 – 75 13 098. U kunt voor een prijsopgave ook onderstaand formulier invullen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp