Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Barkruk leder op maat met capitons

Barkruk leder op maat
Vanaf €199,-

Barkruk leder met capitons

De Barkruk leder met capitons is een schitterende barstoel die te verkrijgen is met vele opties. Deze barstoel word gefabriceerd in Nederland en hierdoor kunnen wij u vele mogelijkheden bieden en kwaliteit garanderen. Deze barstoelen zullen u veel plezier opleveren! Waarom? De barstoelen zitten heerlijk, ze zien er prachtig uit en zijn te verkrijgen in een hele hoop varianten.

Zo kunt u bij ons kiezen uit een gigantisch stoffenassortiment van 900 kleuren en 150 verschillende stoffen. Hier tussen bevinden zich schitterende lederlook stoffen maar ook oogstrelende mooie echte lederen stoffen. Op deze manier weet u zeker dat u altijd vind wat u zoekt. Van stoffen met een Vintage look tot helemaal effen lederlook stoffen wij hebben echt van alles op dit gebied.

Details Barkruk leder met capitons

Daarnaast kunt u aan ons de hoogte geven van de onderkant van het tafelblad waar de barstoelen onder geplaatst moeten worden en dan zullen wij ervoor zorgen dat de barstoelen naadloos aansluiten onder het tafelblad. Daarnaast zijn er nog meer keuzes die u kunt maken. Zo kunt u kiezen voor wel/geen knopen in de rugleuning en wel/geen armleuningen bij de barkruk leder. Opties genoeg dus! Welke keuzes maakt u?

Vanaf Prijzen in standaard Polyester stof 
Barstoel BramVanaf: €199,-
Bram met armVanaf: €215,-
Bram gecapitonneerdVanaf: €215,-
Bram  gecapitonneerd met armVanaf: €235,-

Levertijd Barkruk leder met capitons

De gemiddelde levertijd van de barstoelen is 6 tot 8 weken. Echter is het bij ons wel mogelijk om een spoedbestelling te doen. Voor een kleine extra bijdrage kunnen wij de barstoelen dan al binnen 4 weken bij u thuis hebben staan.

Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dat uiteraard graag van u. U kunt dan het onderstaande formulier invullen of u kunt ons telefonisch bereiken op: 035 751 3098 Dus stop met twijfelen en maak een afspraak bij ons in de showroom om de barstoelen te komen bekijken.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp