Bankstyle

18 mei: Banken Almere

Banken Almere
Bent u opzoek naar een nieuwe bank en woont u in de omgeving van Almere maar wilt u een unieke bank speciaal voor u op maat gemaakt hebben? Met keuze uit ruim 900 soorten kleuren en 300 soorten stoffen. Dan bent u hier aan het juiste adres.

Banken Almere
Wij bij Bankstyle hebben goede contacten met de fabriek hier in Nederland waardoor de kwaliteit-prijs verhouding hartstikke goed is! Bent u opzoek naar een bak waar u lekker in weg kan zakken of een waar u goede gesprekken kan voeren met de familie op uw verjaardag? Bij Bankstyle kunt u alles zelf beslissen, de soort stof tot de pootjes van de bank. Wilt u een diepe bank of juist een wat minder diepe bank? Wij passen de bank volledig aan naar uw wens. 

Banken Almere
Wij leveren in Almere. wij hebben ook een showroom in Huizen N-H. U kunt langs komen als u wilt om even de bank in het daglkicht te zien en te kijken of de kleur u wel bevalt of om gewoon even te voelen hoe de bank zit en of u het in uw huis ziet sdtaan.

Bezichtigingen gaan alleen op afspraak. 

U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen, wij streven er naar om binnen 48 uur een reactie te hebben kunnen gegeven op de vraag of ed. die u ons wilt stellen.

E-mail: info@bankstyle.nl
Tel: 035-751 30 98
Mob: 06-811 44 695

18 mei: Meubels op maat Amsterdam

Meubel op maat Amsterdam
Woont u in de buurt van Amsterdam? En bent u opzoek naar nieuw meubilair en wilt u niet het ‘standaard’ IKEA meubilair in huis? Snappen wij!

Bij ons kunt u nu banken, tafels, bedden, stoelen, vloerkleden en zelfs gordijnen bestellen. Bij ons kunt u alles volledig naar eigen smaak laten aanpassen. Zo kunt u de maat van de bank of stoel veranderen. Dus u bepaalt zelf welke diepte of hoogte de stoel heeft, met arm leuningen of zonder. Het kan allemaal! 

Meubel op maat Amsterdam
Wij hebben een mooi breed assortiment, wij bieden ruim 900 kleuren en ruim 300 soorten stoffen aan. Wij laten alles hier in nederland fabriceren. Dat is uniek! Tegenwoordig hoor je heel veel dat meubilair in het oosten van Europa word gemaakt. Dat zijn landen met lagere lonen waardoor bedrijven snel nijgen daar naartoe te gaan. Bij ons niet, bij ons draait het om kwaliteit. Onze artikelen gaan met op den duur een beetje onderhoud lang mee, zeker 15 jaar heeft u plezier van de opmaat gemaakte bank.

Meubel op maat Amsterdam
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u eigenlijk de artikelen in het echt beschouwen en niet van achter uw laptop of tablet? Dat snappen we.
Wij bieden de mogelijkheid om langs te komen in onze showroom. Daar kunt u onder het genot van een kop koffie of thee even rustig de stoffen ed. beoordelen en eventueel testen.
onze showroom bevindt zich in Huizen N-H. Map-it

Bezichtigingen gaan alleen op afspraak

u kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen en dan hopen wij zo spoedig mogelijk te reageren en de eventuele vragen te beantwoorden.

E-mail: info@bankstyle.nl
Tel: 035-751 30 98
Mob: 06-811 44 695