Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstellen uitverkoop

Bankstellen uitverkoop

Uitverkoop van bankstellen bij Bankstyle, zeer scherpe prijzen tegen een hoge kwaliteit. Dat noemen we goede deals ! Wees er snel bij voor uw bankstel uit de verkoop is.

Maten en stoffen van onze bankstellen

Levertijd bankstellenDe bankstellen zijn in verschillende maten en stoffen te verkrijgen. U kunt bij ons uit meer dan 1.000 stoffen kiezen. Bankstyle heeft genoeg stoffen om uit te kiezen, zo kiest u de beste kleur voor in uw woonkamer. Bankstyle maakt bankstellen op maat, dit zorgt voor een perfecte bankstel in uw woonkamer. Wij werken met 1 cm nauwkeurigheid. Voordeel van Bankstyle: Hoge kwaliteit op het gebied van stof, een zeer snelle levering voor banken, kleur vasthoud.

Levertijden bankstellen

Bankstyle levert banken relatief snel. Levertijd ligt tussen de 6 á 8 weken. Bij een spoed bestelling levert dit ongeveer 4 weken op. Deze maand hebben wij een bankstellen uitverkoop bij Bankstyle.nl. Bovendien hebben wij nog een extra aanbieding wanneer u een set bankstellen aanschaft. Dan maken wij er een speciale setprijs van. Voor een goedkoop bankstel van goede kwaliteit bent u bij ons op het juiste adres.

De uitverkoop geldt zolang de voorraad strekt. Dus zorg dat u snel een afspraak maakt voor een bezichtiging in onze showroom. De uitverkoop geldt ook voor herstofferingen, aangezien wij een aantal stoffen op voorraad hebben die in de uitverkoop gaan.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp