Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstellen nieuws

Bankstellen nieuws

Bankstyle staat voor scherp geprijsde bankstellen, hockers en eetkamerstoelen. Maar ook voor hoge kwaliteit. Wat ons tevens onderscheidt, is dat wij uw bankstel(len) op maat kunnen leveren. Steeds meer klanten stellen dit op prijs.

Als u op zoek bent naar een goedkoop bankstel wordt u vaak beperkt in maatvoering, soorten stof en aantal kleuren. Bij bankstyle.nl kunt u echter naar hartelust combineren! U heeft keuze uit meer dan 150 kleuren, meerdere soorten stof en ook leer!

Waarom Bankstyle.nl?

Wat let u dus om bij Bankstyle.nl een informatie-aanvraag te doen? U zult merken dat wij zorgvuldig met uw aanvraag omgaan en u zoveel mogelijk informatie zullen verstrekken; zelfs het vooraf opsturen van een of meerdere stukje(s) stof is mogelijk.

Nog een belangrijk argument om voor bankstyle.nl te kiezen is dat u bij ons ook even kunt ‘proefzitten’. Wij beschikken nl over een showroom waar wij diverse modellen hebben staan. U kunt op afspraak onze showroom bezoeken.

Wij maken nooit met meerdere potentiele klanten tegelijk een afspraak zodat u in alle rust kunt kijken, voelen en uitproberen. Dus waarom zou u naar een winkel gaan of via een postorderbedrijf bestellen? Bij Bankstyle.nl krijgt de klant echte service!

Contactformulier Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp