Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Velours hoekbank op maat in 1.000 kleuren

Velours hoekbank op maat in 1.000 kleuren te leveren

Bent u opzoek naar een velours hoekbank? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken deze bankstellen namelijk volledig op maat. De bankstellen worden allemaal direct vanuit de Nederlandse fabriek aan u geleverd. Omdat de velours hoekbank helemaal op maat voor u gefabriceerd word heeft u de keuze uit vele mogelijkheden. Vanzelfsprekend kunt u helemaal zelf de maten bepalen. Maar wij hebben het hier dan niet alleen maar over de buitenmaten maar u kunt bij ons ook kiezen voor verschillende zitdieptes, zithoogtes etc. Hierdoor kunt u het optimale zitcomfort voor uzelf creëren.

Maar als u dacht dat dit de enigste keuzes waren dan heeft u het mis. U kunt daarnaast namelijk kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen uit ons assortiment. Deze kunt u uiteraard allemaal bij ons bekijken in de showroom. Ook kunt u bij ons in de showroom de verschillende zit vullingen testen om te kijken welke soort vulling u het beste zitcomfort geeft. U stelt de bank bij ons samen en wij fabriceren hem voor u. Dat is eigenlijk hoe u het concept in een notendop zou kunnen beschrijven.

Details velours hoekbank

De velours hoekbank is dus helemaal vanuit het niets op te bouwen. U kunt de bank zo goed als volledig zelf samenstellen, zelfs als het gaat om de detaillering van de bank kunt u bij ons kiezen uit allemaal verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen voor de bank en zelfs uit verschillende poten. Zo hebben wij de keuze uit zwevende poten, Chrome poten of de standaard zwarte poot onder de bank.

Qua afmetingen is alles dus mogelijk. U kunt ons gewoon de afmetingen doorgeven van uw bankstel en wij zorgen ervoor dat de bank in deze maten word gefabriceerd. Dus stop met de zoektocht naar de ene velours hoekbank. Want bij ons kunt u deze bank gewoon helemaal samenstellen zoals u het voor ogen heeft!

Galerij:

 

Levertijd en bezichtiging velours hoekbank

De velours hoekbank heeft een standaard levertijd van gemiddeld 6 tot 8 weken. Mocht u het bankstel eerder in huis willen, dan kunnen wij de hoekbank binnen 4 weken bij u thuis afleveren. Aan een spoedorder zijn wel enige kosten verbonden. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

De velours bank is uiteraard bij ons in de showroom te bekijken en proefzitten. Wij zijn gevestigd in Huizen (NH). Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend. Eventueel ook in de avonduren. Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098. Voor meer vragen kunt u contact met ons opnemen.

 

Informatie aanvragen Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

[/et_pb_text][/et_pb_column]

[/et_pb_row][/et_pb_section]

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp