Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Hoekbank velours

Hoekbank velours

De velours hoekbank is bij ons volledig op maat te vervaardigen. Dit houdt in dat u zich niet aan de standaard afmetingen dient te houden. U kunt de gewenste afmetingen aan ons doorgeven, en wij vervaardigen de hoekbank naar uw wensen. De hoekbank is een prachtexemplaar voor in de design woonruimte. De velours hoekbank geeft een schitterende uitstraling en zal daarnaast een echte blikkenvanger zijn. De hoekbank velours wordt veelal toegepast door verschillende interieur stylisten.

Details hoekbank velours

De hoekbank is verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende velours stoffen. Wij bieden u de mogelijkheid om de hoekbank in meer dan 100 verschillende kleuren te laten stofferen. De hoekbank velours is eventueel uitvoerbaar met een hout (Gekleurde) meubelpoot, maar wij bieden ook de chrome poten aan. Wij bieden verschillende chrome poten aan voor de hoekbank velours.

U kunt de hoekbank velours zo uniek mogelijk maken als u wilt. U kunt er voor zorgen dat u de enigste eigenaar bent van een speciale hoekbank velours. De glimmende stof geeft verschillende kleuren weer. Voorbeeld: Wanneer u kiest voor een grijze velours kleur, dan is de vanuit de ene hoek grijs en vanuit de andere hoek zilver. Dit geeft een prachtig effect. Hierdoor houd de bank een sfeervolle toch tijdloze uitstraling! Wie wilt dat nou niet?

Levertijd hoekbank velours

De levertijd bedraagt gemiddeld 6 tot 8 weken. Wij kunnen de levertijd voor u verkorten, zodra u een spoed order bij ons besteld. Bij een spoedlevering heeft u de hoekbank velours binnen 4 weken in huis. Aan een spoedorder zijn wel enige kosten verbonden. De hoekbank is uiteraard bij ons in de showroom te bekijken en proefzitten. U bent van harte welkom. Wij zijn van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren geopend. Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098.

Hoekbank op maat

Informatie aanvragen Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp