Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel

Bankstel kopen

Een nieuw bankstel is een investering voor jaren. Uw koopt niet alleen een bankstel als blikvanger in uw huiskamer, maar ook een bepaalde stijl bankstel. Waarschijnlijk heeft u een al een stijl geselecteerd. U weet welke inrichting u wilt en met welke kleuren u de meubels wilt combineren. Een keuze voor een nieuwe bank is van belang en moet door de jaren heen een goede keuze blijven. Wij hebben verschillende modellen bankstellen met allemaal verschillende mogelijkheden.

Bankstel mogelijkheden

U kunt uw bankstel laten verdiepen, of de leuningen versmallen. Ook kunt u verschillende soorten vullingen erin laten zetten. Wij hebben 2-zits, 3-zits en zelfs 4-zits en groter. Dit hangt af van uw wens. Alles maten zijn mogelijk. Wij hebben ook hoekbanken. Daarnaast kunt u zelf uw stof kiezen, wij hebben hier meer dan 1000 stoffen liggen, dus wij weten zeker dat uw stof hierbij zit!

Een bank van Bankstyle.nl, is een kwaliteits product. Het is niet voor niks dat wij op de romp van iedere bank levenslange garantie verlenen. Als er een probleem ontstaat zullen wij die zo snel en zo goed mogelijk proberen te verhelpen. De kwaliteit van de service staat bij ons erg hoog.

Velours hocker en hoekbank op maat Style & Luxury

Klassieke bank

Bankstyle.nl verkoopt klassieke bankstellen, een klassiek straalt een Engels sfeer uit. Onze banken passen goed in bijvoorbeeld een Riviera Maison, een Livestyle of een Country inrichting.

Bekijk al onze bankstellen!

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp