Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel xxl

Bankstel XXL

Bankstel XXL bij Bankstyle. Bent u op zoek naar een zo groot mogelijke bankstel voor in uw woonruimte? Dan bent u bij Bankstyle aan het juiste adres, wij kunnen het bankstel op maat zo maken, dat het bankstel aan uw eisen voldoet. Een bankstel XXL is voor ons geen probleem. Informeer naar de mogelijkheden voor een perfecte bank.

Bankstel op maat, vulling en stoffen

Bankstyle maakt banken op maat, naar de wensen van de klant. Wij werken met 1 cm nauwkeurigheid. Elke maat is mogelijk voor uw bankstel. Wilt u een harde vulling of een zachte vulling?  Bij ons kunt u dit allemaal kiezen. Wij hebben verschillende design bankstellen. Overigens kunt u uit meer dan 1.000 stoffen kiezen met een mooi bij behorende kleur. Er zit ook zeker iets voor u bij! Mocht u budget gebonden zijn dan kunnen wij u ook doorverwijzen naar de goedkope bankstellen.

Levering van bankstel

Een levering van een bankstel bij Bankstyle duurt gemiddeld tussen de 6 á 8 weken. Bij spoed kan dit eventueel binnen 4 weken. Heeft u nog enige vragen over onze diensten en/of producten, dan kunt u contact met ons opnemen per telefoon: 06-81144695 of per mail: [email protected] U kunt overigens ook het contactformulier invullen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp