Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel Utrecht

Bankstel Utrecht

Bent u opzoek naar een nieuw bankstel in Utrecht? In Onze collectie bankstellen vind u bankstellen van hoge kwaliteit voor een lage prijs.

U vindt een ruim aanbod van prachtige landelijke, design en moderne banken.
Een bankstel is nou eenmaal een prominent onderdeel van uw woonkamer, het is belangrijk dat het comfortabel zit en dat u het kunt combineren met de rest van uw interieur en daarom kunnen wij u uw droombank aanbieden u kunt uw bank geheel naar uw eigen smaak laten vervaardigen in wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen.

Bekijk hier al onze modellen bankstellen! Wij stofferen deze in 900 kleuren en in elke maat!

Service

Bent u op zoek naar een bankstel in Utrecht dan ben u bij ons op het juiste adres, door onze directe verbinding met de fabrikant kunnen wij u een uiterst snelle en goede service garanderen voor een lage prijs.

Heeft u nog vragen voor een bankstel in Utrecht of wilt u van de gelegenheid gebruik maken om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Huizen (NH) dan bent u van harte welkom. Overigens is het mogelijk om bij ons geheel vrijblijvend een stofstaal aan te vragen. Voor een bezoek in onze showroom adviseren bij u contact met ons op te nemen u kunt ons mailen naar [email protected]

Maar uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar onder: 035 – 7513098 en 06 – 81 144 695 om een afspraak te maken.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp