Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel Rotterdam

Bankstel Rotterdam

Opzoek naar een bankstel Rotterdam, geheel op maat precies naar uw eigen smaak? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bankstellen in 900 verschillende kleuren en stoffen. Ook vindt u bij ons een standaard maat van bijvoorbeeld een 2-zits, 3-zits, 4-zits of een juist mooie hoekbank.Het is mogelijke om bij ons in Huizen (NH) verschillende soorten banken, fauteuils of stoelen te bezichtigen. Bekijk hier alle bankstellen op maat!

Landelijk bankstel Rotterdam

Het gewenste artikel wordt geleverd aan huis. De landelijk banken in Rotterdam wordt speciaal voor u geleverd in Rotterdam. Uiteraard is het mogelijk stofstalen aan te vragen via onze website geheel kosteloos. Zo is het mogelijk om vanuit huis de juiste stof te kiezen. Het is bij ons mogelijk banken op maat te laten vervaardigen, uiteraard hebben wij standaardmaten maar voor u is het mogelijk uw ware droombank te vervaardigen, mogelijk in 900 verschillende kleuren en 500 verschillende stoffen. Bankstel comfort

Levertijd bankenstel Rotterdam

De levertijd van de bankstel Rotterdam, bedraagt 6 tot 8 weken. Wanneer u een spoedorder besteld, zodat u uw bank snel in Rotterdam wilt hebben, bedraagt de levertijd maximaal 3 weken. Wilt u de banken bezichtigen, dat kan van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren. De showroom is gevestigd in Huizen (NH). U kunt ons mailen: [email protected] of bellen: 035-7513098 / 06-81144695 voor een afspraak.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp