Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel Rotterdam

Bankstel Rotterdam

Opzoek naar een nieuw bankstel in Rotterdam dan bent u bij ons aan het juiste adres. U leefruimte heeft u graag in u eigen stijl maar wij kunnen u daar goed bij helpen want een bankstel in nou eenmaal een prominent meubel in uw woonkamer dus is het erg belangrijk dat het bankstel geheel naar uw wensen zijn.

Bekijk hier al onze bankstellen op maat!

En daarom kunt u bij ons u bank naar uw wensen laten vervaardigen geheel in uw eigen afmetingen in wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillen stoffen, wat wilt u nog meer? Ook is het mogelijk een standaard maten en soorten banken voor letterlijk al u wensen kunt u bij ons terecht zo vindt u bij ons een ruim aanbod van prachtige landelijke, design en moderne banken.

Service

Altijd al opzoek naar uw droombank geheel naar uw eigen invulling? Dan bent u hier juist voor een zelfs voor een bankstel in Rotterdam, door onze directe verbinding met de fabrikant kunnen wij u een uiterst lage prijs, hoge kwaliteit en snelle service garanderen.

Overigens is het mogelijke op www.bankstyle.nl geheel vrijblijvend één of meerdere stofstalen aan te vragen.

Voor vragen voor een bankstel in Rotterdam adviseren wij u contact met ons op te nemen, dat kan via ons info adres [email protected] . Maar zou u graag van de gelegenheid gebruik willen maken om ons te bezoeken in onze showroom dan bent u van harte welkom in Huizen (NH).Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar voor uw vragen of afspraken, u kunt ons bereiken onder: 035 – 7513098 en 06 – 81 144 695.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp