Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel reinigen

Bankstel reinigen

Afhankelijk van de stof die u kiest zijn onze bankstellen gemakkelijk te reinigen. Bovendien zijn er nog een aantal andere keuzes maken die het reinigen van de bank vergemakkelijken. U hebt bij ons bijvoorbeeld de keuze om een bankstel met losse hoes te bestellen. Wanneer er een hardnekkige vlek in uw meubelstof zit, brengt u de hoes naar de stomerij en is hij weer zo goed als nieuw.

Bankstel stofkeuze

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een kunstleer te gebruiken. Deze stoffen zijn over het algemeen het gemakkelijkst te reinigen. Dit geeft een luxe uitstraling aan uw bankstel en u bent ervan verzekerd dat de vlekken eruit te wassen zijn wanneer u deze naar de stomerij brengt.

Bankstel behandelen

Als derde optie kunt u er ook voor kiezen om uw bank direct na aankoop te behandelen met een protexx behandeling. De protexx behandeling vormt een onzichtbaar, duurzaam schild rond elke vezel van de stof. Daardoor kunnen vloeistoffen niet intrekken en blijven stof en vuil op het oppervlak liggen en zijn deze gemakkelijk te verwijderen.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp