Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel outlet

Bankstel Outlet

Bankstellen outlet? Bij Bankstyle hebben wij landelijke bankstellen tegen outlet prijzen. Dit geldt echter niet dat het bankstel de  kwaliteit heeft van een outlet bank. Integendeel, onze bankstellen hebben een hoge score op het gebied van kwaliteit.

Onze bankstellen worden ook in Nederland gemaakt door vakmensen. Het slijtingspercentage ligt laag, ten opzichte van andere bankstellen. Wij hebben een ruime keus qua stoffen en kleuren. Er zit ook zeker een stof en kleur voor u bij.

Bankstel in verschillende stijlen

Wij verkopen bankstellen in een landelijke stijl, en in de Riviera Maison stijl. De bankstellen zijn voorzien van zowel een losse hoes als een vaste hoes. Losse hoezen zijn makkelijker te verschonen, deze kunt u gewoon in de was doen. Wij adviseren de stomerij. Ook hebben wij bankstellen met knopen in de rug.

U Kunt uit verschillende maten, kleuren en stoffen kiezen. Zo kunt u uw gewenste bank samen stellen. De bankstellen kunnen op 1 cm nauwkeurigheid gemaakt worden, indien u een bankstel op maat wilt hebben.

Landelijke bankstellen Marylin op maat

Levertijd bankstel

Bankstyle levert de bankstellen tussen de 6 á 8 weken, met spoed kan de bank eventueel ook tussen de 4 á 5 weken. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 06-81144695. Mailen kan ook naar, [email protected] U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp