Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel online

Gemakkelijk en snel koopt u een bankstel online bij Bankstyle.nl.

Bankstyle.nl

U koopt uw bankstel online bij bankstyle.nl. Kiest een model die u online heeft gezien. Verder bepaalt u geheel naar eigen wens hoe u het bankstel vervaardigd wilt hebben. U bepaalt zelf: de breedte, diepte, hoogte, vulling, stof en kleur. Met bies, zonder bies. Vast gestoffeerd of een losse hoes. Het kan bij ons allemaal. Mocht u niet precies weten wat u wilt, kunt u met ons contact opnemen om het een en ander te overleggen. Dan helpen wij met het voorleggen van verschillende mogelijkheden zodat u precies krijgt wat u wilt.

Benieuwd naar onze modellen? Klik dan hier om deze te bekijken

Showroom

Heeft u interesse in een van onze online bankstellen? Maak dan gerust een afspraak met een van onze meubeladviseurs om onze showroom in Huizen (Noord-Holland) te komen bezichtigen. Hier vindt u de meeste modellen die online staan terug. U kunt ze dan ook uitproberen en bovendien de ruime keuze aan stof en kleurstalen bekijken.

Ook kunt u online via onze website een email sturen met uw stofvoorkeur en adresgegevens. Dan sturen wij u graag een aantal staaltjes naar uw huisadres. Op deze manier kunt u de bank geheel online bestellen en hoeft u de deur niet eens uit!

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

 

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp