Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel Nieuws

Sinds het begin van de 21e eeuw heeft de Babyboom nog steeds grote gevolgen voor de samenstelling van de bevolking. Zo kampen wij in Nederland met een bevolking die steeds meer vergrijsd. Naast dat de bevolking steeds meer vergrijsd is, is de gemiddelde lengte van de Nederlandse bevolking ook steeds meer toegenomen. Dit zijn uitdagingen waar ze in Huizen (Noord-Holland) een oplossing voor hebben gevonden. Zo’n 5 jaar geleden is Bankstyle opgericht. Bankstyle maakt aan alle onzekerheden over de toenemende vergrijzing en de steeds langer wordende bevolking een einde. Maar wat doet Bankstyle nou precies?

Bankstyle levert de bankstellen rechtstreeks uit de fabriek in Tiel. Mede hierdoor kunnen de bankstellen tegen een hoge kwaliteit en scherpe prijs leveren. Doordat Bankstyle direct uit de fabriek levert kunnen onze bankstellen tot op de centimeter nauwkeurig voor u op maat worden gemaakt. Niks is ons te gek. De bankstellen worden geleverd met een vaste stoffering of losse hoes. Bij Bankstyle kunt u ook de vulling van de kussens zelf bepalen. Ideaal voor als u een dagje ouder wordt en op een stevig bankstel van u welverdiende pension wilt gaan genieten.

Tot slot heeft Bankstyle ook een oplossing voor de steeds langer wordende doelgroep. Een doorsnee bankstel heeft een totale diepte van 90 centimeter en een zitdiepte van 55 centimeter. Bankstyle is echter in staat om de totale diepte te verdiepen naar 100 centimeter met een zitdiepte van 65 centimeter zodat ook de langere mensen onder ons comfortabel op een landelijke bank kunnen zitten.

Dus of u nou dik,dun,jong,oud,klein of lang bent voor een bankstel die aan al uw wensen moet voldoen zit u bij Bankstyle goed.

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp