Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel met knopen

Bankstel

Bij Bankstyle zijn wij altijd op zoek hoe we u verder kunnen helpen. Daarom zorgen wij ervoor dat we altijd het beste aanbod hebben. Bankstyle is gespecialiseerd in banken met een stijl die perfect passen bij een landelijke inrichting.

Bankstel met knopen

Bij Bankstyle wordt uw bank op maat gemaakt. Behalve dat u zelf de keuze kan maken welke breedte en diepte uw bank wordt, is het ook mogelijk om knopen op uw bank te maken. Dit ziet er erg mooi en vooral ook netjes uit. Een bankstel met knopen komt vooral goed tot uiting in een landelijke inrichting. Een andere mogelijkheid is dat uw bank gecapitonneerd wordt bij Bankstyle. Omdat er bij Bankstyle zoveel keuze is, kunt u altijd een unieke bankstel tot uw beschikking hebben. We hebben namelijk meer dan 500 kleuren, 10 soorten banken, 5 stijlen (longchair, loveseat etc). en dan heeft u ook nog de keuze of uw bank knopen heeft of gecapitonneerd is. Dit zijn al meer dan 750.000 unieke  banken! En we hebben het nog niet eens gehad over de verschillende soorten biesjes en vullingen die u erbij kunt kiezen. Nu hoeft u natuurlijk niet bang te zijn dat de keuze u teveel wordt. Wij zorgen er namelijk voor dat u gedurende het hele proces goed begeleid wordt.

Interesse in een bankstel met knopen?

Wanneer u interesse of misschien wel een vraag heeft, neem dan contact met ons en dan zullen we u graag van dienst zijn. Dit kunnen we doen door verschillende kleurstalen naar u toe te sturen, of u kunt ons kantoor in Huizen (N-H) bezichtigen. 

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp