Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bankstel kopen

Bankstel kopen?

Bankstel kopen? Hier bij Bankstyle kunt u een bankstel kopen tegen een scherpe prijs en een hoge kwaliteit. De kwaliteit van de stoffen op de bankstellen zijn erg hoog. In het bovenste menu kunt u per bankstel de informatie bekijken. Bankstyle biedt unieke maatwerk mogelijkheden, de in Nederlands gefabriceerde bankstellen kunnen in alle mogelijke maten, stoffen, zitvullingen worden besteld.

Bankstel kopen met verschillende stijlen

Bankstel kopen in verschillende stijlen? Bankstyle heeft 6 verschillende soorten bankstellen die u geheel aan uw eigen wensen kunt aanpassen. Wat u bijvoorbeeld kunt aanpassen zijn: de leuningen, de zithoogte, biesjes, zitvlak enzovoort.

Een speciale stijl binnen Bankstyle is de Riviera Maison stijl. Dit is een erg luxe bankstel met een speelse uitstraling door de vier losse kussens. Aan de andere kant hebben we de Marylin, dit bankstel is standaard met knopen in de rugkussens, dit geeft een geheel ander effect. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit de Acapulco,Kingsize en de Great Britain voor banken met een landelijkere uitstraling. Voor ieder wat wils dus!

Benieuwd? Bekijk hier alle modellen die wij volledig op maat maken in 900 kleuren!

Bankstel Ingeborg op maat met losse hoes

Bankstel levertijden en informatie

Bankstyle hanteert een levertijd van 6 tot 8 weken. Bij een spoedbestelling kan dit binnen 3-4 weken. U hoeft uiteraard geen bankstel te kopen zonder deze te testen. Daarom is het mogelijk om op afspraak langs te komen van maandag t/m zaterdag (ook in de avonduren) in Huizen (Noord-Holland)  en deze te testen.

Heeft u nog vragen, of wilt u een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! U kunt bellen naar 06-81144695, mailen naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp