Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bank met een Riviera Maison look

Bank met een Riviera Maison look

Bank meteen riviera Maison Look bij Bankstyle. Bent u op zoek naar een een landelijke bank in de Riviera Maison look, kijk dan gerust verder op onze site. Wij bieden landelijke banken aan in de de Riviera Maison stijl. Ook bieden wij landelijke banken aan met een strak design.

De banken uit ons assortiment kunt u geheel zelf samenstellen qua maat, stof en kleur. U heeft een ruime stof en kleur keuze. U heeft keuze uit maar liefst 800 verschillende kleuren.

Benieuwd naar al onze bankstellen? Bekijk dan hier alle modellen

Bezichtigen van bank met een Riviera Maison look

De landelijke bankstellen zijn te bezichtigen bij ons in de showroom. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). U bent van harte welkom van maandag t/m zaterdag, eventueel ook in de avonduren. Wilt u een bankstel bekijken, dan dient u een afspraak met ons te maken. Wilt u snel en gemakkelijk contact met ons opnemen, bel dan gerust naar: 06 811 44 695.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp