Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Banken met knopen

Banken met knopen

Dit landelijke bankstel is gecapitonneerd en heeft een unieke uitstraling door haar knopen.  Wij leveren dit landelijke bankstel in diverse stoffen en u kunt kiezen uit maar liefst 800 kleuren. Deze bank is standaard voorzien van vaste stoffering, het is ook mogelijk het bankstel te bestellen met een losse hoes.

Naast de kleur, de losse hoes/vaste stoffering en het materiaal kiest u ook de vulling zelf, want vergeet niet dat het bankstel vooral lekker moet zitten!
Landelijke bankstel gecapitonneerd is volledig op maat te vervaardigen. Landelijke bankstel gecapitonneerd is een echte eye-catcher.

Banken met knopen: kleur, stoffering en vulling

Dit landelijke bankstel met knopen, maken wij graag voor u op maat. Want uw bankstel moet natuurlijk passen in uw landelijke interieur, zowel qua afmeting als qua kleur.

Uiteraard kunt u uw toekomstige bank vrijblijvend komen bekijken en komen testen. Geen tijd? Of te ver? Wij sturen u graag een staaltje stof toe.

U kunt dan zien of de kleur bij uw landelijke interieur past én u kunt het materiaal testen, voelen en vergelijken. Dát noemen wij nou service!

Banken met knopen Marylin: breedte, hoogte en diepte

Uw bankstel kan op maat worden vervaardigd en dat geldt zeker ook voor de afmetingen.
Bankstyle maakt uw meubel tot 1 cm nauwkeurig op maat.  Geef ons uw wensen door en wij maken een prijsopgave voor u.

 Standaard maat is 75cm hoog en 90cm diep met de volgende prijzen:

Bankstel MarylinGehele breedte in cmZitvlak in cmPrijs
Vierzits landelijk bankstel255200€ 825,-
Driezits landelijk bankstel215160€ 725,-
Tweezits landelijk bankstel175120€ 695,-
Loveseat  landelijk bankstel13580€ 525,-
Fauteuils landelijk bankstel11560€ 475,-

*Kiest u voor een op maat gemaakt bankstel, dan berekenen wij de prijs van de bovenliggende maat.  Alles boven een 4 zits landelijk  bankstel wordt apart gecalculeerd.

Banken met knopen Marylin over 3 weken in huis

Dat kan, want uw landelijke bankstel wordt gewoon in Nederland  gemaakt. Daarom garandeert Bankstyle.nl u een snelle service en een hoge kwaliteit.  Bij een spoedorder kunnen wij binnen 3 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. U kunt uw landelijke meubels al met 3 weken in huis hebben.

U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695 of vul het onderstaande contactformulier in.

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp