Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bank samenstellen

Bank samen stellen bij Bankstyle.nl

 

Heeft u altijd al eens een bank willen samenstellen? Bij Bankstyle.nl kunnen wij voor u een bank samenstellen die aan al uw wensen voldoet. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit een breed scala van kleuren en stoffen. U heeft namelijk de keuze uit maar liefst 800 verschillende kleuren en stoffen. Naast de kleur, losse hoes en vaste stoffering kunt u zelf ook de vulling van uw bank samenstellen. Want vergeet niet dat het uitermate belangrijk is dat een bankstel lekker zit.

Bank samenstellen : kleur & afmeting

Een bank samenstellen is mogelijk bij Bankstyle. Wij maken een bankstel graag voor u op maat. Een bank samenstellen die qua kleur en afmeting in uw interieur past is voor ons geen enkel probleem. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te maken om een afspraak om samen een bank samen te stellen. Geen tijd? Of vind u een ritje naar Huizen (Noord-Holland) te ver? Wij kunnen u een staaltje stof toe sturen, zodat u zelf uw eigen bank kunt samenstellen.

Bank samenstellen tot op de centimeter nauwkeurig

Een bank samenstellen bij ons in geen enkel probleem. Zo kunnen wij een bank samenstellen tot op de centimeter nauwkeurig. Dus mocht u rugklachten hebben omdat u niet helemaal rechtop zit, dan is dat met een bankstel van bankstyle zo verholpen. Geef ons uw wensen door en wij maken een prijsopgave voor u.

Afspraak maken en bank samenstellen.

De bankstellen die wij leveren worden in Tiel (Nederland) gemaakt. Daarom kunt u bij bankstyle altijd rekenen op een snelle service en bankstellen van een hoge kwaliteit. Doorgaans worden banken tussen de 6 a 8 weken geleverd. U kunt ook kiezen voor een spoedorder, uw bankstel worden dan binnen 3 weken geleverd, een spoedorder brengt wel extra kosten met zich mee. Heeft u nog vragen of wilt u bij ons een bank samenstellen. U kunt altijd een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar 06 – 81 144 695

 

Informatie aanvragen

Wanneer u informatie aan wilt vragen kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen.

[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row][/et_pb_section]

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp