Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Bank Riviera Maison

Een bank in Riviera Maison stijl op maat? Dan bent u bij bankstyle.nl aan het juiste adres. Bankstyle maakt uw bank in Riviera Maison stijl voor u op maat. Een bank in Riviera Maison stijl straalt rust en klasse uit. Riviera Maison stijl is een bekend en zeer gewaardeerd merk bankstel in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Een bank in Riviera Maison stijl past daarom dan ook perfect in uw landelijke interieur.

Bank Riviera Maison : vulling,stoffering en kleur

Een bank in Riviera Maison stijl kan helemaal naar uw wensen worden aangepast. Zo kunt u bij Bankstyle kiezen uit maar liefst 800 verschillende kleuren en stoffen. Maar dat is nog niet alles, zo kunt u ook zelf de stoffering en de juiste vulling kiezen die bij u past. Daarnaast kunnen wij u een staaltje stof sturen als u geen tijd heeft of Huizen (Noord-Holland) te ver weg vind. Dit noemen wij nou service.

Bank Riviera Maison stijl op maat

Een bank in Riviera Maison stijl kan op maat worden vervaardigd en dat geldt zeker voor de afmetingen. Heeft u altijd al moeite gehad met het vinden van een bank in Riviera Maison stijl die qua afmeting in uw interieur paste? Geen zorgen, Bankstyle maakt uw bank in Riviera Maison stijl tot op de centimeter nauwkeurig voor u op maat. Geef ons uw wensen en afmetingen door zodat wij een prijsopgave voor u kunnen maken.

Afspraak maken voor een bank Riviera Maison

Uw bank in Riviera Maison wordt in Nederland geproduceerd. Daarom kan bankstyle u een snelle service en een bank van een hoge kwaliteit garanderen. Wilt u uw bank in Riviera Maison stijl binnen 3 weken in huis hebben? Dit is mogelijk met een spoedorder. Normaliter worden onze orders binnen 6 tot 8 weken geleverd. Heeft u nog vragen of wilt u van de gelegenheid gebruik maken om een kijkje te komen nemen bij uw toekomstige bank in Riviera Maison stijl, dan kunt u mailen naar [email protected] of bellen met 06 – 81 144 695 om een afspraak te maken.

Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp