Direct contact? Bel: 035 - 75 13 098

HomeBanken op maatLoveseats op maatLandelijke loveseat op maat Barbara

Landelijke loveseat op maat Barbara

Landelijke loveseat op maat Barbara

Landelijke loveseat op maat Barbara

Bent u opzoek naar iets waar u zowel in uw eentje als met uw partner heerlijk in kunt wegzakken? Dan is een Loveseat precies wat u zoekt. Heeft u ook nog een landelijke inrichting? Dan is de landelijke loveseat Barbara exact wat u moet hebben.

Deze loveseat heeft een heerlijk warme en sfeervolle uitstraling en kan volledig op maat vervaardigd worden. Dit betekent dat de loveseat in praktisch alle maten te verkrijgen is. Natuurlijk zijn er standaard afmetingen voor de loveseat maar als u deze net iets groter wenst of juist iets kleiner dan is dat allemaal mogelijk. Dus twijfel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden van de loveseat door te spreken.

Details Landelijke loveseat op maat Barbara

De Loveseat kan zoals verwoord dus in elke afmeting vervaardigd worden, maar daar houd het natuurlijk niet bij op! Zo kunt u kiezen uit 900 kleuren en 150 verschillende stoffen. Hierdoor kunt u de Loveseat naadloos aan laten sluiten op uw huidige interieur!

Verder kunt u kiezen uit wel/geen bies in contrasterende kleur, kunt u de zithoogte en zitdiepte aanpassen en kunt u kiezen uit 5 verschillende zitvullingen. Als dit geen maatwerk meer is dan weten wij het ook niet meer. Natuurlijk heeft elke stof en elke kleur zijn eigen prijs. Wilt u een concrete prijsopgave aanvragen? Dat kan, vul hiervoor het onderstaande contactformulier in.

Levertijd Landelijke loveseat op maat Barbara

De levertijd van de Landelijke loveseat op maat Barbara is gemiddeld 6 tot 8 weken. Echter is het ook mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij uw meubels dan leveren binnen 4 weken! Heeft u vragen omtrent de loveseat of iets anders? Neem dan vooral contact met ons op wij helpen u graag. U kunt het onderstaande formulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of u kunt telefonisch contact met ons opnemen op: 035 – 75 13 098

Contact opnemen  Whatsapp

Een maatwerk bank, of herstoffering van uw bank?
Neem contact op, dan helpen wij u graag direct verder!
Ja, help mij verder

Wat maakt ons uniek

Meer dan 900 kleuren & 150 stoffen

Bijna al onze meubels kunnen in 900 kleuren & 150 verschillende stoffen gefabriceerd worden.

U bedenkt het, wij maken het!

Onze bankstellen kunnen allemaal op maat vervaardigd worden! U kiest de diepte, breedte en hoogte tot uw bank exact is zoals u hem wenst.

In Nederland voor u op maat gemaakt

Wij leveren onze meubels vrijwel direct vanuit de fabriek in Nederland en zijn zo duurzamer.