Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Gecapitonneerde loveseat Sylvia in 900 kleuren

Gecapitonneerde loveseat Sylvia
Vanaf €695,-

Gecapitonneerde loveseat Sylvia in 900 kleuren

U bent opzoek naar iets leuks voor uw tweeën? Of juist opzoek naar iets heel royaals voor uw zelf? Dan is een Loveseat bij uitstek het gene wat u zoekt. Een Gecapitonneerde loveseat zit namelijk precies tussen een fauteuil en een 2-zits in. U raad het al: Het is een 1,5 – zits.

Precies groot genoeg om lekker knus met zijn tweeën in te zitten maar ook heerlijk om in alle ruimte in uw eentje in de loveseat te zitten. De Gecapitonneerde loveseat heeft een schitterende uitstraling en kan perfect geplaatst worden binnen een landelijke stijl! De stoel gaat dan naadloos op in zijn omgeving en dat is natuurlijk precies wat u dan wilt.

Daarnaast kunt u deze loveseat laten stofferen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Dit maakt het nog makkelijker om de loveseat aan te laten sluiten op uw huidige interieur.

Details Gecaptionneerde loveseat Sylvia in 900 kleuren

De Loveseat is niet alleen te stofferen in 900 kleuren, deze landelijke loveseat bied u namelijk nog veel meer mogelijkheden! Zo kunt u ook kiezen uit wel/geen gecapitonneerde rugleuning wat ook weer de uitstraling van de stoel totaal veranderd natuurlijk.Verder zijn er nog verschillende pootkleuren mogelijk bij deze stoel.

U kunt hem dus helemaal samenstellen zoals u zelf wenst. En daar stopt het niet want deze Loveseat kan eventueel ook nog in een maatje kleiner vervaardigd worden als een fauteuil! De keuze liggen nu bij u, welke maakt u?

1-zits fauteuil € 595,-                     Wilt u de fauteuil bekijken? Klik dan hier.

Hoogte: 104 cm,            totale breedte: 87 cm
Totale diepte: 90 cm,   zithoogte: 50 cm
Zitdiepte: 55 cm,           arm dikte: 17 cm
Dikte zitting: 20 cm,    rug breedte: 67 cm
Breedte zitting achter (tussen armen): 52 cm

1,5-zits loveseat € 695,-           
Hoogte: 104 cm,             totale breedte: 112 cm
Totale diepte: 90 cm,     zithoogte: 50 cm
Zitdiepte: 55 cm,            arm  dikte: 17 cm
Dikte zitting: 20 cm,     rug breedte: 92 cm
Breedte zitting achter (tussen armen): 78 cm

Levertijd Gecapitonneerde loveseat Sylvia in 900 kleuren

De gemiddelde levertijd is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. De stoelen moeten natuurlijk na de bestelling nog vervaardigd worden en dit neemt enige tijd in beslag. Echter heeft u dan wel een compleet gepersonaliseerde fauteuil/loveseat die niemand anders heeft! Bent u benieuwd en wilt u een afspraak maken? Of wenst u wat stofstalen te ontvangen? Neem dan vooral contact met ons op via onderstaand formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken: 035 751 3098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
green-btn

Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp