Havenstraat 46, Huizen
035 - 75 13 098

Lifestyle bankstel Comfort

Vanaf €695,-

Lifestyle bankstel Comfort

Dit is een bankstel dat tot de echte top behoort. Zoals u van ons gewend bent is deze bank volledig op maat samen te stellen en dat is voor u als klant natuurlijk ontzettend handig. Het bankstel heeft de echte landelijke uitstraling en is dan ook een heuse blikvanger.

De dikke biezen aan de zijkant van de bank maken het plaatje compleet. De bank is daarnaast ook nog eens van een ongekende kwaliteit en dat zorgt ervoor dat u van deze bank jaren én jaren gebruik kunt maken. De kwaliteit is geweldig, de uitstraling wellicht nog beter en de prijs is ongekend laag. Dus wat houdt u nog tegen? Kom snel langs bij ons in de showroom en dan gaan wij samen uw dromen waar maken.

Lifestyle bankstel: Kleur, stoffering en vulling

Ook bij deze bank gaat het om volledig maatwerk: dat betekent dat u niet alleen de maten volledig zelf kunt bepalen, maar dat u ook de keuze heeft uit 900 kleuren en allerlei verschillende stofsoorten. Als u dan hoort dat u zelfs de keuze heeft uit allerlei verschillende vullingen dan weet u dat u het optimale comfort voor u persoonlijk uit deze bank kunt halen. Dus vertelt u ons de wensen die u heeft en wij zullen die voor u realiseren!

Lifestyle bankstel: Hoogte, breedte en diepte

Dit bankstel is wordt volledig op maat voor u samengesteld. Tot op de cm nauwkeurig kunnen wij de bank voor u laten fabriceren. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom om alle mogelijkheden te komen bekijken

Levertijd Lifestyle bankstel Comfort

Een standaard order duurt normaal gesproken 6 tot 8 weken. Echter is het mogelijk om voor een kleine vergoeding een spoedbestelling op te maken voor u. In dat geval kunt u het bankstel al binnen 4 weken bij u in huis hebben staan.

Heeft u vragen omtrent het een of ander? Wenst u een afspraak te maken in de showroom? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en wij zullen hier zo snel mogelijk voor u op terugkomen. U kunt ons natuurlijk ook even bellen op: 035 751 3098

Contactformulier

Wilt u een afspraak maken of wilt u dat wij u terugbellen of mailen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw verzoek.
Deel deze pagina:
Bankstyle Whatsapp Chat
Verstuur via WhatsApp